Uit onze enquête blijkt dat de administratie de nummer 1 irritatie bij ZZP'ers is. Gelukkig zijn er handige factuur- en boekhoudprogramma's ontwikkeld: speciaal voor ZZP'ers én een ideale oplossing voor een snelle, foutloze administratie in 2019. Ontdek wat het beste bij jou past.

Factuurprogramma's: Maak je factuur in 2 min!

Een goede factuur is het halve werk. Werk jij nog met Excel of verstuur je papieren facturen? Dan kan je veel tijd besparen door te starten met een digitaal factuurprogramma. Met slechts één druk op de knop verzend jij de factuur (inclusief betaaltermijn) naar de mailbox van de klant. 

Je hebt altijd inzicht in je betalingen en stuurt moeiteloos een herinnering mocht er nog een factuur open staan. TIP: Hoe makkelijker jij het betaalproces maakt, hoe sneller de klant betaalt. Onderzoek toont aan dat digitale facturen met een iDEAL link zelfs 3x zo snel betaald worden. Stuur daarom altijd een betaallink met de factuur mee. Dit is een mooie service naar de klant en je ontvangt sneller je geld.

✔ Verstuur moeiteloos facturen

✔ Ideaal voor de ZZP'er die snel wat tijd wil besparen

✔ Ontvang sneller je geld

 

Boekhoudprogramma's: Alles in één product

Met een online boekhoudprogramma heb je direct inzicht in jouw financiën én een duidelijke balans die als basis dient voor al jouw belastingaangiftes. Digitaliseer eenvoudig alle bonnetjes, verstuur met één klik je facturen en automatiseer het opstellen van je winst- & verliesrekening en aangiftes. Hierdoor doe je eenvoudig en efficiënt je eigen boekhouding. 

Voor iedere zzp'er bestaat er een perfect online boekhoudprogramma zonder hoge kosten. Er zijn veel verschillende functionaliteiten, dus bedenk goed wat jij belangrijk vindt. Het grootste boekhoudgemak zonder hoge kosten. 

✔ Je hele administratie in 1 product

✔ Moeiteloos facturen versturen

✔ Ultiem boekhoudgemak

Misschien ook interessant: