Iedere zakelijke reiziger krijgt er mee te maken: de overvloed aan bonnetjes. Raak je ze niet per ongeluk kwijt, dan bestaat er nog de kans dat je ze vergeet te declareren. Zonde! Reiskosten zijn bedrijfskosten en hier horen natuurlijk de kosten van alle verschillende vervoersmiddelen bij.

Voor ondernemers is dit een dagelijks probleem, gelukkig bestaat hier een oplossing voor: het gebruiken van een MoveMove-pas. Maar wat is deze pas precies en wat zijn de voordelen aan deze pas? Lees hieronder alle informatie over deze pas en waarom dit een optie voor jou kan zijn.
MoveMove mobiliteitspas
: wat is het en hoe werkt het?

Wat?
Je ontvangt een tankkaart, laadsleutel, OV kaart en toegang tot de app voor €5,95 per maand. Je hoeft hiervoor geen borg te betalen, en is hij maandelijks opzegbaar. Met deze pas kan jij gebruik maken van veel verschillende diensten. Denk hierbij aan de trein, OV-fiets, taxi, bus en natuurlijk tankstations. De pas zorgt voor ultieme bewegingsvrijheid.

Hoe?
Met een MoveMove-pas betaal je al jouw reiskosten.

  • Auto: gebruik de tankkaart bij alle tankstations in Nederland en DKV stations in het buitenland.
  • OV: stap zonder stress in de trein/bus of op een OV-fiets, jouw kaart in namelijk altijd voorzien van voldoende saldo.
  • Taxi: via de app kan jij eenvoudig betalen voor de taxi of zelfs voor een parkeerplek.
  • Elektrisch opladen: elektrische auto of hybride? Met jouw laadsleutel kan ook jij gerust je auto opladen. 


MoveMove mobiliteitspas: wat zijn de 3 voordelen?

1. Jij bepaalt hoe jij reist:
Met een MoveMove-pas heb jij toegang tot alle bovengenoemde diensten. Gebruik hem dus om te tanken, reis met de trein of huur een OV fiets om naar je volgende afspraak te fietsen. Jij bepaalt zelf het vervoersmiddel en blijft toch een handig overzicht houden van alle zakelijke reiskosten.

2. Geen gedoe meer met bonnetjes:
Weg met alle bonnetjes en ingewikkelde btw-terugvorderingen. Met de pas krijg je aan het eind van de week, of maand, een overzichtelijke uitdraai van al jouw gemaakte zakelijke reiskosten. Een factuur voor je boekhouding, geen gedoe met bonnetjes en een duidelijk overzicht hoeveel BTW je terug kan vragen. De tijd die je hiermee overhoudt kan jij spenderen in je bedrijf!

3. Altijd voldoende saldo:
Reis je vaak met de trein of huur je liever een OV fiets? Met deze MoveMove-pas ben jij altijd verzekerd van voldoende saldo op je OV kaart. Via een bijbehorende app parkeer je makkelijk je auto of bestel een taxi via de website. Alle reiskosten die je maakt worden voorgeschoten waardoor jij probleemloos onderweg bent. 

 

Iets voor jou?

Deze pas is dus niet alleen bedoeld voor grootgebruikers, ook voor een zzp'er kan een MoveMove-pas heel interessant zijn. Mocht je nu, na het lezen van alle ins en outs over deze pas, interesse hebben in de korting die wij aanbieden? Ontvang hier dan de MoveMove-pas korting!

Misschien ook interessant: